Strand och Kultur Laholm

Vi vill se ett levande och aktivt kulturliv i Laholms kustområde där du får möta kulturen i vardagen.

Är du intresserad av scenkonst och teater men vet inte var du skall börja? Tycker du inte om att stå i rampljuset men vill ändå vara med och skapa?

Oavsett vad du har för tidigare erfarenhet och kunskaper är du välkommen att vara med och hålla på med det just du tycker är roligt!

Du hittar allt som är på gång under menyn Aktiviteter.

Strand och Kultur Laholm - Landsbygdsprogrammet, Leader och Lokalt Ledd Utveckling Halland
Projektet finansieras via Landsbygdsprogrammet och Lokalt Ledd Utveckling och arbetar enligt Leader metoden.

Vad är på gång?

  • Öppen scen

    Öppen scen på Strandlyckans Surfcafé, lördag 3 augusti, kl. 17.00-20.00. Ta chansen att stå på scen, antingen själv, med en kompis eller med ditt band. Säg till om du behöver komp! En av de spontana musik händelser som Strand och Kultur Laholm arrangerar. Anmälan sker […]

  • Strandteatern och den magiska kistan

    Strandteatern har hittat en kista! Det är något speciellt med den där kistan. När Strandteatern öppnar kistan så måste berättaren berätta, musikern spela och skådespelarna agera och sjunga. Nu står kistan på Strandteaterns vind och väntar och längtar efter att publiken är på plats och […]

  • Latinamerikanskt på stranden med Omaira

    Kom och dansa sumba och latinamerikanskt, tisdag 30 juli, kl. 19.00-20.00. Vi är på stranden nedanför Strandlyckan Surfcafé. Alla åldrar, nybörjare som proffs välkomna!

Torsdagskvällar på Hökagården

Snart drar vi igång torsdagskvällar på Hökagården i Mellbystrand. Håll utkik på Facebook @Strandkultur för mer information.

Print Friendly, PDF & Email