Strand och Kultur Laholm

Vi vill se ett levande och aktivt kulturliv i Laholms kustområde där du får möta kulturen i vardagen.

Är du intresserad av scenkonst och teater men vet inte var du skall börja? Tycker du inte om att stå i rampljuset men vill ändå vara med och skapa?

Oavsett vad du har för tidigare erfarenhet och kunskaper är du välkommen att vara med och hålla på med det just du tycker är roligt!

Du hittar allt som är på gång under menyn Aktiviteter.

Strand och Kultur Laholm - Landsbygdsprogrammet, Leader och Lokalt Ledd Utveckling Halland
Projektet finansieras via Landsbygdsprogrammet och Lokalt Ledd Utveckling och arbetar enligt Leader metoden.

Vad är på gång?

  • Dragspel & Allsång med Kristina och Ariel

    Tillsammans med Träffpunkt Hökagården Mellbystrand och Laholms kommun bjuder vi in till Dragspel & Allsång med Kristina och Ariel. Ta med eget instrument om du har ett och vill, så spelar vi tillsammans. Vi ses på Hökagården, Mellbystrand, torsdag 9 maj 2019 kl. 14:00–16:00.

  • Kulturfrukost för Kulturskapare

    Vi bjuder in till Kulturfrukost för professionella kulturskapare som är verksamma i Laholm med omnejd, måndag 13 maj, kl. 8.00-10.00 på Teckningsmuseet, Laholm. Jonas Heinz från Laholms kommun berättar om Teckningsmuseets verksamhet. Nils Danred kommer som representant för föreningen Gamla Laholm. Föreningen Gamla Laholm kommer […]

  • Dans med Omaira

    Vi fortsätter våra torsdagsdanser på Hökagården tillsammans med Omaira. Kom och dansa latinamerikansk och annan rytmisk dans. Alla är välkomna, oavsett ålder och oavsett förkunskaper. Alla kan dansa! Vi ses på torsdagar kl. 19.00 under april och maj (25/4, 2/5, 9/5, 16/5). Ingen föranmälan behövs.

Torsdagskvällar på Hökagården

Snart drar vi igång torsdagskvällar på Hökagården i Mellbystrand. Håll utkik på Facebook @Strandkultur för mer information.

Print Friendly, PDF & Email